Blog

 

Update 30-01-2023 / Door Sieuw Tong / Reageer

Het jaar van het konijn, volgens het Chinese traditie hebben wij dit jaar op 22 januari 2023 onze Chinese nieuwjaar gevierd. Mede door deze speciale dag heeft Suzanne Knegt van RotterTram het idee om de tram om te toveren met een het thema "Peking Express" die door Rotterdam rijdt. In de dagen van 25, 26 en 27 januari 2023 een culinaire menu samen te stellen voor het "Peking Express". Om deze catering in dit mooie culinaire tram mogelijk te maken heb ik mijn collega Kevin Fan van Asian Glories gevraagd mij te helpen.

Hierbij hebben wij een 8 gangen menu samengesteld voor ongeveer 130 gasten.

Hieronder kunt u wat foto's zien ter impressie hoe de rit eruit zag. 
Ook was er een leuk artikel over geschreven bij indebuurt.nl.

 

Update 10-06-2022 / Door Sieuw Tong / Reageer

IDDF (International Dutch Distillers Festival)

Ik en me collega/vriend Kevin Fan van Asian Glories hebben we meegedaan aan dit festival met een klein culinair standje waar we een mooie simpele gerechten hebben uitgeserveerd.

1 daarvan was een puntzakje witte rijst met gemarineerd Iberico en gepofte rijst afgemaakt met een zoete soya gemixt met Rozensiroop-alcohol (Meiguilujiu).

 

Hieronder kunt u wat foto's zien ter impressie:

 

Update 07-04-2022 / Door Sieuw Tong / Reageer

Kookdemo sessie gegeven op een mega leuke locatie in Nederland, Walibi wie kent het niet.
Bidfood had het complete park afgehuurd voor al zijn klanten over Nederland om hier een dag te genieten en voor de klanten van Bidfood konden kennis maken met nieuwe producten en hun leveranciers.

Hier heb ik een kookdemo gegeven voor het bedrijf Westmill. Zij produceren een eigentijdse noodle die in Engeland (UK) word geproduceerd.

 

Hieronder kunt u wat foto's zien ter impressie: